izdajem sobe i apartmane u igalu(Herceg Novi,crna gora,montenegro) izdajem sobe i apartmane u igalu(Herceg Novi,crna gora,montenegro)izdajem sobe i apartmane u igalu(Herceg Novi,crna gora,montenegro)izdajem sobe i apartmane u igalu(Herceg Novi,crna gora,montenegro)izdajem sobe i apartmane u igalu(Herceg Novi,crna gora,montenegro)izdajem sobe i apartmane u igalu(Herceg Novi,crna gora,montenegro)izdajem sobe i apartmane u igalu(Herceg Novi,crna gora,montenegro)
A P A R T M A N I     S O B E     I G A L O


Photo of Milford Sound in New Zealand

Photo of Milford Sound in New Zealand

Photo of Milford Sound in New Zealand


izdajem sobe i apartmane u igalu(Herceg Novi,crna gora,montenegro) izdajem sobe i apartmane u igalu(Herceg Novi,crna gora,montenegro)izdajem sobe i apartmane u igalu(Herceg Novi,crna gora,montenegro) izdajem sobe i apartmane u igalu(Herceg Novi,crna gora,montenegro) izdajem sobe i apartmane u igalu(Herceg Novi,crna gora,montenegro)

O NAMAInformacije:
izdajem sobe i apartmane u igalu(Herceg Novi,crna gora,montenegro) Mjesto: Igalo
Vlasnik: porodica Maric
Tip smjestaja: Apartman i sobe
Adresa: Bratstva i jedinstva 85
Telefoni: +382 31 336 000
Mobilni: +382 67 207242 (viber)
Opis:
APARTMANI Apartmani Maric nalaze se u Igalu, nedaleko od centra. Raspolazemo Dvokrevetnim,trokrevetnim, cetverokrevetnim i petokrevetnim apartmanima sa u potpunosti opremljenim kuhinjama, klimom, TV kablovska i terasama sa kojih se pruza izvanredan pogled na more i Igalo. Za goste je obezbijeden parking, vodu imamo non-stop. U neposrednoj blizini se nalazi supermarket. Apartmani Maric pruzaju Vam sve pogodnosti za odmor i uzivanje. izdajem sobe i apartmane u igalu(Herceg Novi,crna gora,montenegro)
SOBE
Imamo: jednokrevetne,dvokrevetne,trokrevetne,cetvorokrevetne i petokrevetne sobe.
Karakteristike:
Klima
Telefon
TV Kablovska
Wireless
izdajem sobe i apartmane u igalu(Herceg Novi,crna gora,montenegro) Kuhinja
kupatilo
Terasa
Pogled na more
ParkingKONTAKT
E-MAIL:moreig.hn@gmail.com
   TEL:00382 31 336 000    MOB:00382 67 207 242